Главная » 2010 » Квітень » 12 » Москітна сітка
18:06
Москітна сітка


Від комах, пуху і пилу захистить та збереже здоров'я москітна сітка!

Ви ще досі користуєтесь різними хімічними засобами, які випаровують в повітря "безпечну для Ваших дітей" отруту? Реклама гарно розповідає, що електрофумігатори (так називаються пристрої, які вмикаються розетку і всередину якого кладете спеціальну пластинку з отрутою для комарів чи вкручуєте баночку з рідинним наповнювачем) слід вмикати саме в дитячій кімнаті. І Ви бачите, як спокійно спить цей малюк на телеекрані, а намальовані телекомарі лопають на очах і не встигають вкусити дитину.

Задумайтесь... чи дійсно Вам потрібно, щоб Ваші діти дихали невідомою, "безпечною" отрутою від якої гинуть живі істоти, зокрема, такі як комарі. Чи насправді Ви хочете, щоб у Вас і Ваших дітей був спокійний, безпечний сон і міцне здоров'я без алергії та інших хвороб! 
Тоді навіщо своїми ж руками, за свої гроші створювати небезпеку для життя і здоров'я собі та своїм рідним?

Встановіть на усі вікна й двері в квартирі чи будинку москітні сітки. Вони не шкодять здоров'ю, не допускають в помешкання жодних комах (а не тільки комарів), не дозволять домашнім улюбленцям вислизнути крізь відчинене вікно (утримують їх на деякий час), стримують перетяг і прослужать Вам досить довгий термін (декілька років при правильній експлуатації, навіть, якщо не знімати їх взимку). 



Ви не відчуєте дискомфорту ніби-то в кімнаті темно навіть, якщо мешкаєте на 1 поверсі. Антимоскітна сітка (чи як прижилось в народі — москітна сітка) виготовляється з матеріалу сірого (графітового) кольору розмір комірок якого 1х1 мм. Сітка дає ефект «невидимого захисту»: не створює бар’єру для доступу і циркуляції свіжого повітря й забезпечує нормальну видимість та всі переваги відкритого вікна.

Якщо ж Ви все-таки вважаєте, що електрофумігатори безпечні для людей, то подивіться на питання придбання москітної сітки з іншого боку — сітка зекономить сімейний бюджет Вашої родини. 
Електрофумігатори продаються, як правило, в комплекті разом із пластинками. Але для ти хто "підсів" на отруту виробник щедро пропонує докуповувати лише пластинки чи баночки. Ніби-то економія. Насправді ж вмикаючи лише одну пластинку в одній кімнаті, кожен день в літньо-осінній період року Ви витрачаєте стільки грошей, що можна придбати москітну сітку на одне повноцінне вікно у Вашому помешканні. І це не враховуючи витрати електроенергії, яку споживає електрофумігатор.
Тобто одна москітна сітка окуповується менше ніж за 6 місяців! А всі наступні роки користування нею абсолютно безкоштовні!

Москітна сітка має вигляд рамки з алюмінієвого профілю з натягнутим сіточним полотном, яка з’єднана в єдину конструкцію кутниками. Така рамка з сіткою може або нерухомо кріпитися із зовнішнього боку вікна (при цьому саме вікно легко відчинити чи помити, а рамка залишається на вікні з весни до осені чи навіть цілий рік). Інший шлях – встановити
рулонні москітні сітки, які легко змотуються в короб ззовні вікна або встановлюються на двері. Урім того пропонуються москітні двері та розсувні конструкції сіток на балкони і лоджії.

Москітні сітки можна встановити на металопластикові вікна й двері, і на дерев’яні євровікна. Їх сьогодні часто замовляють у комплекті з новими вікнами. А разом з розсувними алюмінієвими балконами чи лоджіями замовляють москітні розсувні системи. При цьому для максимального ефекту потрібно встановити сітку не лише на одне вікно, а на всі вікнонні та дверні проєми в квартирі чи будинку, щоб можна було не боячись перетягу і провітрювати квартиру, а також щоб комахи не потрапляли в кімнати з інших не захищених сітками вікон і дверей.

Ціна сітки залежить від розміру віконного отвору і типу кріплення (наприклад на рухомій рулонній рамі – дорожчі). Так, звичайна сітка на віконний проєм розміром 1,25 на 0,6 метра коштує всього 94 грн. Дорожче коштують й москітні двері так, як вони виробляються з міцного дверного профілю, який призначений спеціально для москітних дверей. А якщо Ви замовите сітки в період акції — це буде ще дешевше.

Москітні сітки встановлюють і в міських квартирах, на балконах, терасах, і в заміських будинках. Щоправда, якісні москітні сітки, окрім нас, пропонують лише деякі фірми Львова, а інші не бажаючи "бавитись" з дріб'язком встановлюють на них захмарні ціни, або взагалі не пропонують, навіть як додаткову послугу. І будьте уважні! НЕ потрібно купувати москітні двері з ніби-то "дверного" алюмінієвого профілю за ціною віконної сітки. Такої ціни не може бути навіть в теорії і навіть для "своїх". Потім ці двері "розлазяться" на очах і Ви змушені будете купувати двері знову. Якісний товар завжди кошує дорожче.
  Також ПАМ'ЯТАЙТЕ, ЩО БУДЬ-ЯКА АНТИМОСКІТНА СІТКА Є ТІЛЬКИ ВІЗУАЛЬНОЮ ПЕРЕШКОДОЮ, ОСОБЛИВО ДЛЯ ДІТЕЙ ЧИ ТВАРИН! НЕ ПОТРІБНО СПИРАТИСЬ НА НЕЇ. ВОНА НЕ СПРОМОЖНА ВИТРИМАТИ ВАГУ ЛЮДИНИ І МОЖЕ ПРОРВАТИСЯ АБО ВИЙТИ ЗА МЕЖІ ПРОФІЛЮ, НАПРАВЛЯЮЧИХ!!!

Просмотров: 4491 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.8/101
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]